Je bent hier:

Vloer verwijderen

Speciaal voor de grote oppervlaktes en hardnekkig verlijmde vloerbekledingen heeft Floorcoo unieke machines en gereedschappen ontwikkeld die door hun geringe afmetingen overal inzetbaar zijn.

Floorcoo beschikt over een machine op accu, doordat de machine gevoed wordt door deze accu’s maakt hij veel minder geluid en is dus inzetbaar in ziekenhuizen, scholen, bejaardentehuizen en andere locaties waar niet veel lawaai mag worden gemaakt. Hierin is Floorcoo een van de weinige in Europa.

IMG_0091
IMG_0076

De voordelen van Floorcoo

Door het gebruik van dit economisch verantwoorde materieel heeft u als klant een aantal voordelen:

  • minder manuren, meer productie en dus snellere oplevering mogelijk.
  • geen rendementsverlies door vermoeidheid van personeel
  • Minder beschadigingen aan de ondervloer.
  • Eenvoudige kostencalculatie.

Tevens neemt Floorcoo al de door haar verwijderde materialen direct mee zodat er ook geen vuil achterblijft als wij klaar zijn. Door goed te investeren in logistiek materiaal blijft de werkplek dus altijd schoon.

 

Risico’s bij verwijderen van uw vloer

We proberen vanuit Floorcoo van te voren een goede kostenberekening te maken m.b.t. het verwijderen en egaliseren van de vloer. Helaas weten we niet altijd wat we aan treffen onder de vloer. De vloer kan hevig verlijmd zijn met als gevolg dat de dekvloer gerepareerd of zelfs vervangen moet worden. Onderstaand schetsen we drie scenario’s zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Optie 1

Na het verwijderen van de vloer is de dekvloer niet beschadigd geraakt. De vloer is gereed om te egaliseren

Vloerverwarming
De vloerverwarming kan beschadigen bij het verwijderen van de vloer. De kans op beschadigingen is het grootst als de verwarming gefreesd is en niet diep genoeg ligt.

vloer laten egaliseren

Optie 2

Na het verwijderen van de vloer is de dekvloer licht beschadigd geraakt. Er zullen repaties moeten worden uitgevoerd om goed te kunnen egaliseren. De kosten kunnen hierdoor oplopen.

IMG_0312

Optie 3
Na het verwijderen van de vloer is de dekvloer ernstig beschadigd geraakt. De vloer is verlijmd geweest, waardoor de dekvloer met het verwijderen mee is gekomen. Er zal een nieuwe dekvloer in moeten. U zult rekening moeten houden met extra kosten.

verlijmde vloer

Verwijdering van tapijt

Tapijt verwijderen
koninklijke bibliotheek
IMG_0095