Je bent hier:

Interieursloop

Floorcoo Benelux BV sloopt naast vloerbekleding ook complete Interieurs . Van een simpele balie tot een totaalsloop. Door de grote flexibiliteit en gedrevenheid van ons personeel kunnen wij vaak in korte tijd grote projecten realiseren.

Naast systeemwanden, plafonds en meubilair behoren ook kleine bouwkundige sloopwerken tot de mogelijkheden. Naast goed gereedschap beschikt Floorcoo Benelux BV ook over alle logistieke materialen om de sloop zo soepel en snel mogelijk te kunnen uitvoeren. Uiteraard kunnen wij na het verwijderen van de vloeren ook de vloeren egaliseren.

Interieursloop
interieursloop

Offerte aanvragen

Om een offerte te maken voor sloopwerken moeten we het werk en eventuele tekeningen hebben gezien. Complete sloopwerken zijn vaak zo complex dat wij dit niet in een offertemodel kunnen verwerken. Na een bezichtiging heeft u binnen 24 uur een offerte in huis.

Interieursloop projecten

Hieronder zit u de interieursloop van een groot kantoorpand. Hier is het gehele plafond verwijderd. We doen niet alleen kantoren maar ook huizen of winkels. Tevens kunt u door ons ook uw vloer laten verwijderen of egaliseren.

interieursloop
Interieursloop
interieursloop