Je bent hier:
Egalisatie van een kantoorpand door floorcoo

Jarenlange ervaring met het egaliseren van vloeren

Floorcoo beschikt over een groot aantal geschoolde mensen die weten wat stoffeerders en parketleggers verwachten als ze een vloer door ons laten egaliseren.

Wij egaliseren dagelijks tientallen tot honderden vierkante meters. Dit doen we zowel voor zakelijk als particulier, woonkamers of een volledige kantoorpand.

Wij werken met materialen uit onze eigen webshop Prikroller

U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend advies, wij helpen u graag op weg naar een egale vloer.

Vloer egaliseren

Een egale ondervloer zorgt ervoor dat de nieuwe vloer langer mee gaat. Egaliseren is tevens noodzakelijk voor het leggen van parket, pvc, marmoleum en of andere materialen.

Door een laag egaline aan te brengen op de vloer wordt de vloer vlakker en verlengt het de levensduur van de bekleding die daar op is aangebracht. Ook kan de egaline eventuele vochtproblemen van de vloer oplossen.Wij raden altijd aan om de vloer te laten egaliseren door een professional. Als de ondergrond niet volledig glad is, zult u al snel ongelijkheden in de vloer gaan zien. Als de ondergrond niet goed droog is, is er een kans dat de vloer gaat bewegen, de vloer kan dan gaan vervormen.

egaliseren van een keukenvloer door Floorcoo
egaliseren over vloerverwarming

Egaliseren over vloer verwarming

Als de ondervloer is verwijderd, blijft er vaak een ongelijke vloer over, de vloer moet dan worden geëgaliseerd.  Floorcoo  kan de vloer vrees klaar maken voor de vloerverwarming die moet worden gelegd. De vloer wordt dan horizontaal geëgaliseerd zodat de vreesmachine goed zijn werk kan doen. Als de vloeverwarming wordt aangebracht kan de vloer daarna vloer daarna dicht worden gezet en geëgaliseerd voor e.v.t. nieuwe vloerbekleding

Egalisatie projecten

Wij egaliseren elke week vakkundig veel vloeren. hieronder ziet u een aantal egaliseer projecten. Wij werken met verschillende soorten egaline van hoge kwaliteit. Ook kunnen we uw vloer behandelen met een sneldrogende egaline.